Takaisin etusivulle

Apua yskän hoitoon

​Yskä on yleinen flunssan oire, joka voi kestää useita viikkoja. Vaikka se on ikävä vaiva, se paranee yleensä itsehoidolla.

Yskänlääkkeet eivät nopeuta paranemista, mutta voivat helpottaa oloa ja unen saantia. Antibiooteista ei ole apua viruksen aiheuttamaan äkilliseen keuhkoputkentulehdukseen, jonka tyypillinen oire on yskä. Pitkittynyttä yskää voivat aiheuttaa myös allerginen ärsytys, sydämen toiminnan vajaus tai refluksitauti (mahalaukun sisällön takaisin virtaus). Tutustu sivustolta löytyviin itsehoito-ohjeisiin ja tee tarvittaessa Omaolo-oirearvio. Oirearvio kertoo luotettavasti, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa.

Kategoria

Palvelut

Yskä oirearvio

  • Itsehoito

Omaolon yskän oirearvio kertoo luotettavasti, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Saat tarvittaessa mahdollisuuden olla yhteydessä ammattilaisiin Omaolon kautta. 

Palvelun sivulle

Yskän itsehoito-ohje

  • Itsehoito

Terveyskylän Päivystystalosta löydät itsehoidollista apua yskän oireisiin.

Palvelun sivulle

Päivystysapu 116117 chat

  • Asiointi

Päivystysapu-chatissa saat apua terveydenhuollon ammattilaiselta, silloin kun oma terveyskeskuksesi on suljettu. Ammattilainen arvioi chat-keskustelukanavassa tarvitsetko päivystyksellistä tai kiireellistä hoitoa. Saat myös yleisempää ohjausta ja neuvontaa päivystyksellisissä asioissa.

Palvelun sivulle

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään palvelua. Muokkaa hakuehtoja.