Takaisin etusivulle

Nuorten digitaaliset hyvinvointipalvelut

Täältä löydät nuorille suunnattuja digitaalisia palveluita. Keskustele verkossa tai etsi omahoito-ohjeita.

Netari.fi sivustolla ja Sekasin-chatissa nuorella on mahdollisuus jutella kahdenkeskisessä chatissa luotettavan aikuisen kanssa itselle tärkeistä asioista. Zekki.fi sivuilla voi testata miten sinulla menee ja tarvittaessa löytää sopivaa tukea. Tutustu myös muihin nuorille suunnattuihin digitaalisiin hyvinvoinnin palveluihin.

Kategoria

Palvelut

Netari.fi

  • Itsehoito

Netari on valtakunnallinen nuorisotalo verkossa. Täällä voit tavata muita nuoria ja turvallisia aikuisia rennossa ja hyväntuulisessa ilmapiirissä.

Palvelun sivulle

Perhekeskussivusto -Nuorten osio

  • Itsehoito

Sisältää 13-17-vuotiaille koostettua sisältöä: Nuorten Oulu, tukea ja neuvontaa, vapaa-ajan viettomahdollisuuksia ynnä muuta.

Palvelun sivulle

Zekki

  • Itsehoito

Zekki on nuorille suunnattu verkkotyökalu, jonka avulla pystyt tekemään elämää laajasti kartoittavan itsearvion muutamassa minuutissa.

Palvelun sivulle

Nuorten Oulu-chat

  • Asiointi

Nuorten Oulu -chat on tarkoitettu kaikille 13–29-vuotiaille nuorille. Chat-keskustelukanava on avoinna maanantaista perjantaihin klo 18–20.

Palvelun sivulle

Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus ja Chat

  • Asiointi

Oulun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut on tarkoitettu Oulussa sijaitsevien ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille, joiden opiskelu on päätoimista, kestää vähintään kaksi kuukautta ja on opintotukeen oikeuttavaa.

Palvelun sivulle

Sekasin-chat

  • Asiointi

Keskustele reaaliaikaisesti ja luottamuksellisesti verkossa. Chatissa päivystävät järjestöjen ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

Palvelun sivulle

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään palvelua. Muokkaa hakuehtoja.