Takaisin etusivulle

Omat terveystiedot

Hyvinvointialueella sinulla on käytössäsi samat digitaaliset palvelut kuin kotikunnassasi oli. Omia terveys- ja hyvinvointitietojaan voi tarkastella ja terveyteen liittyviä asioita hoitaa useissa eri palveluissa.

Omien terveystietojen tarkasteleminen ja reseptin uusiminen hoituvat nopeasti Omakanta-palvelussa. Hyvinvointialueen tiettyjen kuntien asukkaat voivat hoitaa terveysasioitaan myös Oulun Omahoidossa, Oulunkaaren Omahoidossa ja Nettirassissa.
Hyvinvointialueen alkuvaiheessa käytössä on useita erilaisia asiointikanavia ja kaikkien kuntien asukkaille ei ole välttämättä tarjolla vielä digitaalisia terveyden- ja sosiaalihuollon asiointikanavia ja -palveluita. Myöhemmin palveluita ja asiointikanavia yhtenäistetään. Omakanta-palvelu on käytössä kaikille.

Kategoria

Palvelut

Sähköinen lääkekortti

  • Itsehoito

Laadi lääkkeistäsi sähköinen lääkekortti ja pidä se aina ajantasalla ja mukanasi. Kirjaa lääkekorttiin kaikki käyttämäsi lääkkeet, myös ilman reseptiä hankitut luontaistuotteet ja ravintolisät.

Palvelun sivulle

Nettirassi

  • Asiointi

Nettirassi on sähköinen hyvinvointipalvelu, joka palvelee Pyhäjoen, Raahen ja Siikajoen asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelun sivulle

Omakanta-palvelu

  • Asiointi

Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Omakannassa on saatavilla myös EU:n koronatodistus.

Palvelun sivulle

Oulun Omahoito

  • Asiointi

Oulun Omahoito on sähköinen hyvinvointipalvelu, joka palvelee oululaisia ajasta ja paikasta riippumatta. Pääset myös asioimaan reaaliaikaisesti terveydenhuollon ammattilaisen kanssa chat-palvelussa.

Palvelun sivulle

Oulunkaaren Omahoito

  • Asiointi

Oulunkaaren alueen asukkaille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa voi muun muassa kysyä neuvoja ja ohjeita, varata ja perua aikoja tai tarkastella laboratoriotuloksia.

Palvelun sivulle

Puolesta asioinnin valtuutus

  • Asiointi

Voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi sähköisissä asiointipalveluissa Suomi.fi -valtuutuksen avulla.

Palvelun sivulle

Uusi reseptisi Omakanta-palvelussa

  • Asiointi

Omakanta-palvelun kautta voit lähettää reseptisi uusittavaksi sinua hoitavaan yksikköön.

Palvelun sivulle

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään palvelua. Muokkaa hakuehtoja.