Takaisin etusivulle

Palveluiden ja tuen tarpeen arviointi

Täältä pääset tekemään arvion omaishoitotilanteesta, henkilökohtaisen avun tarpeesta tai kodin ulkopuolella liikkumiseen tarvittavasta avusta.

Hyvinvointialueella sinulla on käytössäsi samat sähköiset palvelut kuin kotikunnassasi oli. Voit kartoittaa, millaista tukea ja apua sosiaalipalveluista voi löytyä sinun tai läheisesi elämäntilanteeseen. Tulokset auttavat arvioimaan kannattaako tukea hakea. Lisäksi näet kuntasi tai alueesi ohjeet, joiden mukaan voit tarvittaessa toimia.

Kategoria

Palvelut

Arvio henkilökohtaisesta avusta

  • Itsehoito

Kysely auttaa arvioimaan oikeutta henkilökohtaiseen apuun. Kysely on suuntaa antava eikä se ole päätös palvelun saamiselle. Henkilökohtainen apu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat vaikeavammaisia eikä avun tarve johdu pääasiassa ikääntymisen vaikutuksista toimintakyvylle.

Palvelun sivulle

Arvio liikkumisesta kodin ulkopuolella

  • Itsehoito

Kysely auttaa sinua arvioimaan, voisiko sinulla tai läheiselläsi olla oikeus kuljetuspalveluun. Kuljetuspalvelua myönnetään joko sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain mukaan.

Palvelun sivulle

Arvio omaishoitotilanteesta

  • Itsehoito

Arvio omaishoitotilanteesta auttaa sinua arvioimaan oikeutta omaishoidon tukeen. Kysely on suuntaa antava eikä se ole päätös palvelun saamiselle.

Palvelun sivulle

Apuvälinepalvelut

  • Asiointi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimii useampi apuvälinelainaamo. Ota yhteyttä ensisijaisesti oman kuntasi apuvälinelainaamoon.

Palvelun sivulle

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään palvelua. Muokkaa hakuehtoja.