Takaisin etusivulle

Verkkovalmennukset ja itsehoito-ohjelmat

Sähköiset hyvinvointivalmennukset ja itsehoito-ohjelmat kannustavat elämäntapamuutoksiin, joilla hyvinvointi ja terveys voi kohentua.

Omaolon hyvinvointivalmennukset kannustavat sinua elin- ja elämäntapamuutoksiin, joilla hyvinvointisi voi kohentua. Valmennukset ohjaavat ja seuraavat suorittamiesi tehtävien avulla edistymistäsi. Voit aloittaa hyvinvointivalmennuksia itsenäisesti. Maksuttomat valmennukset perustuu tutkittuun ja luotettavaan tietoon.

Omapolulla voit tehdä Terveyskylän itsehoito-ohjelmia, jotka auttavat kohentamaan terveyttä.  Maksuttomat ohjelmat on tuotettu elintapa- ja ravitsemushoidon ammattilaisten toimesta yhdessä potilaiden kanssa.

Valmennukset ja itsehoito-ohjelmat edellyttävät vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kategoria

Palvelut

Alkoholinkäytön vähentäminen -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennus auttaa sinua hallitsemaan alkoholin käyttöäsi. Valmennuksessa saat viikoittain käytännöllisiä neuvoja ja harjoitustehtäviä, joiden avulla voit hallita alkoholin kulutustasi niin, että se ei ole terveydellesi haitallista.

Palvelun sivulle

Arjen harmituksen vähentämisen -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon arkipäivän harmituksien vähentämiseen kehitetty verkkovalmennus auttaa hallitsemaan vastoinkäymisten kohtaamisessa syntyvää harmitusta sekä kielteisiä tuntemuksia ja reaktioita.

Palvelun sivulle

Eteenpäin kivunhoidossa itsehoito-ohjelma

 • Itsehoito

Terveyskylän kivunhoidon itsehoito-ohjelma tarjoaa sinulle tietoa ja opastaa taidoissa pitkäkestoisen kivun kanssa elämisessä.

Palvelun sivulle

Lapsiperheiden -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennuksen tavoitteena on auttaa sinua vahvistamaan ystävällistä ja jämäkkää vuorovaikutusta lapsesi kanssa vaikeinakin hetkinä.

Palvelun sivulle

Liikkumisen aloittamisen itsehoito-ohjelma

 • Itsehoito

Terveyskylän liikkumisen aloittamisen itsehoito-ohjelma auttaa sinua löytämään mielekkään tavan liikkua.

Palvelun sivulle

Liikuntaohjelma terveysliikkujille

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennuksen tarkoituksena on kannustaa ja auttaa sinua liikkumaan terveyden kannalta riittävästi. Valmennuksessa annetaan sinulle vinkkejä perusliikkumiseen ja sen lisäämiseen.

Palvelun sivulle

Painonhallinnan itsehoito-ohjelma

 • Itsehoito

Terveyskylän painonhallinnan itsehoito-ohjelma antaa apua ja vinkkejä elintapamuutosten aloittamiseen ja pysyvään painonhallintaan.

Palvelun sivulle

Painonhallinta -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennus auttaa sinua pohtimaan painoosi vaikuttavia tottumuksiasi ja arkipäivän ratkaisuja, joilla voit saada painosi paremmin hallintaasi.

Palvelun sivulle

Positiivinen vuorovaikutus parisuhteessa -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennuksessa saat tietoa siitä, minkälainen vuorovaikutus vahvistaa parisuhdetta ja mitkä ovat tyypillisiä kompastuskiviä vuorovaikutuksessa.

Palvelun sivulle

Ristiriitojen ratkaisu parisuhteessa -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennuksesta saat tietoa tyypillisistä vuorovaikutusongelmista parisuhteissa. Valmennus tarjoaa käytännön työkaluja ristiriitojen ratkaisemiseksi.

Palvelun sivulle

Terveyttä edistävä ravinto -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennus tarjoaa sinulle käytännön työkalut ja vinkit terveelliseen ja laadukkaaseen syömiseen.

Palvelun sivulle

Tupakoinnin lopettamisen -valmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennus auttaa valmistelemaan tupakoinnin lopettamista ja tekemään tupakoinnin lopettamista koskevan päätöksen. Savuton elämä on pidempi, terveempi ja maistuvampi.

Palvelun sivulle

Univalmennus

 • Itsehoito

Omaolon verkkovalmennus auttaa sinua parantamaan unesi laatua ja määrää. Uni ja syvä lepo lataavat kehon ja mielen voimavarat. Unen aikana elimistö palautuu rasituksesta, hermoston toiminta tasapainottuu ja vastustuskyky vahvistuu.

Palvelun sivulle

Annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään palvelua. Muokkaa hakuehtoja.